Open haard Gouda

Een open haard voor uw woning in Gouda bij Vano Openhaarden&Natuursteen Als u een open haard wil laten plaatsen in uw woning in Gouda, dan kunt u voor de levering van zo’n open haard goed terecht bij Vano Openhaarden&Natuursteen in Leiderdorp, op slechts een kleine veertig kilometer van Gouda. Aan de hand van de voorbeelden in onze showroom kunt u zich een goede voorstelling maken van hoe zo’n open haard in uw huis in Gouda eruit zal gaan zien. De medewerkers van ons bedrijf kunnen zo’n open haard ook installeren bij u in Gouda.

Een open haard in verschillende typen bij Vano Openhaarden&Natuursteen

Vano Openhaarden &Natuursteen kan zo’n open haard leveren in vier verschillende typen. Zo kunt u uw woning in Gouda verfraaien met een houthaard, een gashaard, een bio-ethanolhaard of een elektrische open haard van ons bedrijf vlakbij Gouda. Daarnaast vindt u bij ons ook een open haard voor de tuin.

Contact en informatie

Wanneer u meer informatie wilt over zo’n mooie open haard van Vano Openhaarden&Natuursteen en de installatie van zo’n haard in uw woning in Gouda, dan kunt u contact met ons opnemen op het telefoonnummer 071-5416474 of langskomen aan de Draadbaan 36/38 in Leiderdorp.

Bekijk onze openhaarden
Bezoek onze showroom