Een mooie open haard in de buurt van Hoofddorp kopen bij Vano Openhaarden&Natuursteen in Leiderdorp

Als u op zoek bent naar een open haard in de buurt van Hoofddorp, dan kunt u voor zo’n open haard goed terecht bij Vano Openhaarden&Natuursteen in Leiderdorp, op slechts vijfentwintig kilometer van Hoofddorp. In onze showroom kunnen wij u uitgebreid informeren over de installatie zo’n open haard. Ook kunt u zich laten vertellen, hoe zo’n open haard bij u in Hoofddorp eruit zal gaan zien.

Een open haard in verschillende typen bij Vano Openhaarden&Natuursteen

Wanneer u besluit om een open haard te gaan kopen bij onze winkel in de buurt van Hoofddorp, dan kunt u in onze showroom helemaal bepalen wat voor open haard u dan precies wilt. Zo kunt u kiezen uit vier verschillende typen open haard bij onze winkel in de buurt van Hoofddorp: een houthaard, een gashaard, een bio-ethanolhaard of een elektrische open haard. Al deze haarden zijn ook in werking te zien zijn in de showroom vlakbij Hoofddorp.

Contact en informatie

Voor een mooie open haard in de regio Hoofddorp kunt u contact opnemen met Vano Openhaarden&Natuursteen aan de Draadbaan 36/38 in Leiderdorp op het telefoonnummer 071-5416474.

Bekijk onze openhaarden
Bezoek onze showroom