Open haard Katwijk

Wanneer u met een mooie open haard uw huis in Katwijk wilt verfraaien, dan kunt u zo’n open haard goed laten leveren door Vano Openhaarden&Natuursteen in Leiderdorp, op slechts 15 kilometer van Katwijk. Aan de hand van de voorbeelden van zo’n open haard in onze showroom kunt u dan gelijk een goede voorstelling maken van hoe zo’n haard in uw woning in Katwijk eruit zal zien.

Een open haard in verschillende typen voor uw huis

Vano Openhaarden &Natuursteen kan uw huis in Katwijk verfraaien met een schitterende open haard. Zo’n open haard bieden wij in onze vlakbij Katwijk gelegen winkel in maar liefst vier verschillende soorten aan. U kunt bij ons namelijk terecht voor een houthaard, een gashaard, een bio-ethanolhaard of een elektrische open haard. Al deze haarden kunnen wij vakkundig voor u installeren in uw woning in Katwijk.

Contact en informatie

Als u ook zo’n mooie open haard in uw huis in Katwijk wilt laten plaatsen door Vano Openhaarden&Natuursteen, contact met ons opnemen op het telefoonnummer 071-5416474 of langskomen in onze showroom aan de Draadbaan 36/38 in Leiderdorp.

Bekijk onze openhaarden
Bezoek onze showroom