Open Haard Wassenaar

Woont u in wassenaar en wilt u een open haard plaatsen? Bij Vano Openhaarden&Natuursteen kunt u terecht voor al uw vragen betreft een open haard in Wassenaar. Vano Openhaarden&Natuursteen zorgt dat u vooraf goed geadviseerd wordt en wij verzorgen uiteindelijk alles tot in de kleinste puntjes zoals de gehele installatie van de open haard. Vano Openhaarden&Natuursteen plaatst uw open haard in uw woning gelegen in Wassenaar en voorziet uw woning van een zeer knusse sfeer. Wilt u eerst een indruk van een open haard? Kom dan langs in onze showroom te Leiderdorp. U krijgt hier een goede indruk van een open haard in uw woning en u kunt meteen advies vragen aan onze deskundige medewerkers.

De diversiteit in open haarden bij Vano Openhaarden&Natuursteen

Vano Openhaarden&Natuursteen is gespecialiseerd in het open haarden. Wij kunnen dan ook zo’n open haard leveren in maar liefst vier verschillende typen. Zo kunt u uw woning in wassenaar voorzien van een knusse sfeer door een houthaard, gashaard, een bio-ethanolhaard of een elektrische open haard te plaatsen. Naast open haarden die geschikt zijn voor binnenshuis vindt u bij Vano Openhaarden&Natuursteen ook open haarden voor in de tuin.

Contact en informatie

Wilt u meer informatie ontvangen over het plaatsen van een open haard in Wassenaar? Vano Openhaarden&Natuursteen adviseert u graag vrijblijvend over de kenmerken van het type open haard maar ook over de installatie. Neem contact op met Vano Openhaarden&Natuursteen via het telefoonnummer 071-5416474 of kom langs aan de Draadbaan 36/38 in Leiderdorp.

Bekijk onze openhaarden
Bezoek onze showroom