Vano Openhaarden&Natuursteen in Leiderdorp, vlakbij Den Haag

Als u op zoek zijn bent naar mooie openhaarden in de regio Den Haag, zult u voor zulke openhaarden zeker slagen bij Vano Openhaarden&Natuursteen in Leiderdorp, op slechts vijfentwintig kilometer van Den Haag. Wij kunnen deze openhaarden niet alleen aan u leveren, maar ook voor u installeren in uw woning in de regio Den Haag,

Verschillende typen openhaarden bij Vano Openhaarden&Natuursteen

Het vlakbij Den Haag gelegen Vano Openhaarden&Natuursteen kan u verschillende soorten mooie openhaarden leveren voor uw woning. Zo kunnen wij in het gebied rondom Den Haag maar liefst vier verschillende soorten openhaarden leveren, te weten houthaarden, gashaarden, bio-ethanolhaarden of elektrische open haarden. Daarnaast kunt u bij Vano Openhaarden&Natuursteen zelfs terecht voor speciale openhaarden voor uw tuin in de buurt van Den Haag.

Contact en Informatie

Wanneer u meer informatie wilt over onze openhaarden, dan moet u zeker eens een kijkje komen nemen in onze winkel vlakbij Den Haag. U vindt ons aan de Draadbaan 36/38 in Leiderdorp. Ook kunt u informatie over het leveren van openhaarden in de regio Den Haag aanvragen via het telefoonnummer 071-5416474.

Bekijk onze openhaarden
Bezoek onze showroom