Mooie openhaarden bij Vano Openhaarden&Natuursteen vlakbij Leiden

Voor mooie openhaarden kunt u in de buurt van Leiden goed terecht bij Vano Openhaarden&Natuursteen in Leiderdorp. Dit bedrijf, dat allerlei verschillende soorten openhaarden verkoopt, is namelijk gevestigd op slechts een paar kilometer van Leiden.

Verschillende openhaarden bij Vano Openhaarden&Natuursteen

Het vlakbij Leiden gelegen Vano Openhaarden &Natuursteen kan verschillende soorten prachtige openhaarden aan u leveren. Zo kunt u als inwoner van de regio Leiden bij Vano Openhaarden&Natuursteen terecht voor bijvoorbeeld houthaarden, gashaarden, bio-ethanolhaarden en elektrische openhaarden. Ook kunnen wij in Leiden en omgeving speciale openhaarden voor uw tuin leveren. In Leiden en omgeving kunnen wij deze openhaarden ook vakkundig voor u installeren. In onze vlakbij Leiden gelegen showroom kunt u deze openhaarden in werking komen bekijken.

Contact en Informatie

Wanneer u meer informatie wilt over alle verschillende openhaarden die Vano Openhaarden&Natuursteen in het gebied rond Leiden kan leveren en monteren, dan kunt u contact met ons opnemen op het telefoonnummer 071-5416474. Natuurlijk kunt u de openhaarden ook komen bekijken in onze showroom aan de Draadbaan 36/38 in het op een steenworp afstand van Leiden gelegen Leiderdorp

Bekijk onze openhaarden
Bezoek onze showroom