Vano Openhaarden&Natuursteen: voor mooie openhaarden in de regio Leiderdorp

Wanneer u op zoek bent naar een openhaard, dan kunt u voor mooie openhaarden goed terecht bij Vano Openhaarden&Natuursteen in Leiderdorp. Zulke openhaarden vindt u bij ons bedrijf in Leiderdorp namelijk in allerlei verschillende soorten. U kunt deze openhaarden vrijblijvend komen bekijken in onze showroom in Leiderdorp, waar deze allemaal brandend te zien zijn. Hier krijgt u dan een goed beeld van hoe zulke openhaarden er in uw huis in Leiderdorp uit zouden zien.

Verschillende openhaarden van Vano Openhaarden&Natuursteen

Wij kunnen u met ons bedrijf allerlei openhaarden in diverse soorten leveren in de omgeving van Leiderdorp. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere houthaarden, gashaarden, bio-ethanolhaarden en elektrische open haarden. Ook kunnen wij in de regio Leiderdorp open haarden voor de tuin leveren. Al deze haarden kunnen wij natuurlijk ook vakkundig voor u installeren.

Contact en Informatie

Als u meer informatie wilt over de verschillende openhaarden die Van Openhaarden&Natuursteen uit Leiderdorp in de buurt van deze plaats kan leveren en monteren, dan kunt u contact met ons opnemen op het telefoonnummer 071-5416474. Natuurlijk kunt u de openhaarden ook komen bekijken in onze showroom aan de Draadbaan 36/38 in  Leiderdorp

Bekijk onze openhaarden
Bezoek onze showroom